Bevroren mokka frappuccino
Koffie drinken na een maagverkleining is geen evidentie. Deze heerlijke mokka frappuccino is daar het antwoord op. Je krijgt niet alleen de smaak van koffie binnen, maar ook voedingsstoffen om je door de eerste dagen na jouw maagverkleining te slaan.
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
3eetlepels koffie | |
3eetlepels ongezoete amandelmelk of een andere suikervrij, magere melktype | |
6eetlepels magere griekse yoghurt | |
2-3 druppels vloeibare zoetstof | |
1eetlepel cacaopoeder | |
4 - 5 grote ijsblokjes |
Optioneel
Magere opgeklopte slagroom | |
Suikervrije chocoladesiroop of cacaopoeder |
Directions
1.
Plaats de koffie, melk, yoghurt, zoetstof, cacao en ijs in een blender en laat deze draaien tot je een egale mixtuur hebt.
Mark as complete
2.
Giet de frappuccino in een glas of grote tas en maak deze af met een toef opgeklopte magere slagroom en een scheutje suikervrije chocoladesiroop (of cacaopoeder) als je dat wenst. Dien meteen op.
Mark as complete
Geef een reactie