Omelet Griekse stijl
© Omelet Griekse stijl foto by Klaus Nielsen from Pexels
Ik maak zo goed als alle dagen eieren klaar. Er zijn heel wat redenen waarom je deze zou moeten integreren in je dagelijks dieet. Ze zijn heerlijk en voedzaam, maar doorgaans kan je ze snel klaar maken en duurt de opkuis ervan niet al te lang.
Ervoor zorgen dat je wat variatie hebt is wel van belang. Enkel en alleen ei is een geweldig goede optie met momenten, maar wordt ook heel snel saai. Wanneer ik ga winkelen kijk ik dan ook altijd naar wat ik mogelijks in mijn eieren kan verwerken de komende week. En deze week ga ik dus voor de Griekse stijl met mijn eieren. En geloof me, het is GE-WEL-DIG!
Ik heb ervoor gekozen om mijn omelet op te rollen, maar als dat jou niet zo goed lukt, geen zorgen. Je kan je omelet gewoon ook opplooien of gewoon plat laten. Alles kan!
De hoeveelheden die u hieronder terugvindt zijn geschikt voor 2 porties omelet Griekse stijl.
Ingredients
Adjust Servings
30 gram verse spinazie | |
2 eetlepels rode uien (fijngehakt) | |
1/2 eetlepel look (fijngehakt) | |
2 eetlepels tomaten, fijngehakt | |
2 eieren | |
40 gram cottage cheese | |
40 gram feta kaas (laag vetgehalte) |
Geef een reactie