Appel nacho’s

Appel nacho Image generated by OpenAI’s DALL-E.

Maak kennis met Appel nacho’s, een heerlijke snack voor na je gastric bypass. Ik noem het zo, maar bon… noem het zoals je wilt ;-). Deze simpele snack is een creatieve twist die je kan geven aan de knapperige appels in combinatie met romige pindakaas. De chocoladeschilfers maken deze combo volledig af. Deze snack kan je perfect gebruiken als tussendoortje of als dessert. Appel nacho’s zijn super voor wie houdt van knapperige tussendoortjes. Bovendien speel je niet vals met je dieet na je gastric bypass.

Appels zijn een fantastische bron van vezels en vitaminen. Ze zijn van cruciaal belang voor het behouden van een gezonde spijsvertering. De pindakaas zorgt voor een gezonde dosis vetten en eiwitten. De chocoladeschilfers zijn niet enkel super voor het toevoegen van smaken, maar zorgen ook voor antioxidanten. Appel nacho’s zijn dus niet enkel een heerlijk alternatief, maar ook een gezonde keuze.

Appel Nacho’s zijn eenvoudig te bereiden en kunnen thuis of onderweg worden genoten. Snijd gewoon een rode appel in dunne partjes, rangschik ze op een bord, besprenkel met pindakaas en strooi er een bescheiden hoeveelheid pure chocoladeschilfers overheen. Deze snack is ontworpen om zowel heerlijk te zijn als je voedingsbehoeften na de operatie te ondersteunen, zodat je op koers blijft met je gezondheidsdoelen terwijl je geniet van een smakelijke traktatie. Eet smakelijk!

Dit recept is goed voor 2 porties.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 appel
1 eetlepel pindakaas
30 gram chocoladeschilfers

Nutritional Information

165 kcal
4 gram eiwitten
20 gram koolhydraten
9 gram vetten

Directions

1.

Dit recept is nogal straight forward en eigenlijk heb je niet echt richtlijnen nodig. Maar kijk, we doen het toch maar ;-). Snij de appel in schijven, niet te dik maar zeker ook niet te dun. Laat de pindakaas smelten in de microgolf zodat je het gemakkelijk kan besprenkelen over de appelschijven. Strooi daarna de chocoladeschilfers over het geheel en geniet!
Mark as complete

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.