Chaffles basisrecept

© Chaffles basisrecept foto by yulka3ice from IStockPhoto

Chaffles zijn een geweldige uitvinding voor mensen die een maagverkleining hebben gehad. Wil je er meer over weten, lees dan zeker dit artikel erover. Chaffles zijn heerlijk en bestaan in alle maten en kleuren. Eens je wat vertrouwd bent met het concept en de smaken raden we je zeker aan om er ook zelf mee te experimenteren. Maar laten we starten met het basisrecept. Deze kan je hieronder terugvinden en die is in no-time klaar.

Ik verkies doorgaans mozzarella-kaas om chaffles te maken. Deze heeft een minder uitgesproken smaak en kan je dus ook gebruiken voor zoete bereidingen. Cheddar heeft dan weer een meer uitgesproken smaak en verleent zich uitstekend om te gebruiken voor zoute bereidingen.

De nutriënten die je hieronder kan terugvinden zijn voor een chaffle op basis van mozzarella (gewoon). Gebruik je een light-versie of een ander type kaas, dan zullen deze ook variëren.

Smakelijk!

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
1 ei
30 gram geraspte mozzarella kaas

Nutritional Information

156 kcal
12.3 gram eiwitten
1.6 gram koolhydraten
11 gram vet

Directions

1.

Klop de eieren los in een mengkom. Voeg de mozzarella eraan toe en meng het geheel. Giet het mengsel in een wafelijzer en laat 2 à 3 minuten bakken. Geniet!
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.