Crackers met avocadosalade & geitenkaas

10 minuten

easy

1

Mooi om te serveren, handig om mee te nemen. Deze crackers met acocadosalade & geitenkaas is voor mij een absolute winner voor de lunch.

Zoals jullie weten gebruik ik heel veel diepvriesgroenten, voor dit recept is het niet anders. Mijn avocado komt van bij Albert Heijn en die is diepgevroren. In het recept zie je dat ik 1/4 avocado gebruik, dit komt ongeveer overeen met 30 gram avocado.

Wil je deze salade meenemen? Simpel als wat. Bereid je salade voordien en neem de crackers apart mee.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
30 gram avocado (is ongeveer 1/4)
1schijfje verse geitenkaas (20 gram ongeveer)
1 eetlepel olijfolie (10 ml)
1/2 limoen
15 gram veldsla
20 gram rozijnen
1 à 2 crackers (volkoren)

Nutritional Information

301 kcal
6 gram eiwitten
29 gram koolhydraten
17 gram vetten
5 gram vezels

Directions

1.

Weeg je avocado af (bij diepvries) en laat ontdooien of snij je verse avocado in kleine stukjes. Verbrokkel je geitenkaas en smijt beide in een kom.
Mark as complete
2.

Gebruik je olie en je limoen om een dressing te maken. Meng de olie en knijp je limoen uit. Voeg zelf zoveel sap toe als je zelf lekker vind. Maak de dressing af door er nog wat peper en zout toe te voegen, naar smaak.
Mark as complete
3.

Voeg de veldsla toe aan je avocado-geitenkaas mengsel en schep er je dressing door. Verdeel daarna de rozijnen over de sla.
Mark as complete
4.

Neem de crackers en verdeel de salade over je crackers. Geniet!
Mark as complete

Notes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.