Ontbijtpizza met ei

10 min

easy

2 porties

© Ontbijtpizza met ei foto by Arx0nt from iStockPhoto

Ben je op zoek naar een verrassend en hartig ontbijt om je dag goed mee te beginnen? Dan is deze ontbijtpizza waar je naar op zoek bent. Het is een creatieve twist op de traditionele omelet en is een geweldige optie om de dag te starten. Ik ben gek op deze ontbijtpizza met ei! Het is een geweldige manier om je eieren wat spannender te maken en te genieten van de smaken van pizza. Dit recept kan je bovendien heel snel maken. Voeg wat mozzarella en kalkoen of kip peperoni toe en geniet van de explosie aan smaken.

Een ontbijtpizza met ei combineert de verschillende ingrediënten van een klassieke pizza, met voedzame ingrediënten die perfect zijn om de dag goed te starten. Ideaal op een zondagochtend, bij een brunch met vrienden of gewoon als je eens zin hebt in wat anders dan een eiwitshake. Laten we aan de slag gaan en maak kennis met dit heerlijk ontbijt.

Dit recept is geschikt voor 2 porties.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
2 eieren
4 sneetjes kalkoen of kippeperoni, in vier gesneden
1/8 theelepel zout
1/8 theelepel zwarte peper
30 gram geraspte mozzarella (light)

Nutritional Information

115 kcal
11 gram eiwitten
1 gram koolhydraten
7 gram vetten

Directions

1.

Verwarm een koekenpan voor op medium hoogte. Klop in een kleine kom de eieren los. Giet in de verwarmde koekenpan.
Mark as complete
2.

Breng op smaak met zout en peper. Je kan ervoor kiezen om de eieren door elkaar te roeren om een consistentie van roerei na te gaan, maar je kan er ook voor kiezen om het ei te laten bakken zonder te roeren. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat de eieren niet volledig doorbakken worden, maar nog een beetje druilerig zijn tegen dat je naar de volgende stap gaat.
Mark as complete
3.

Ga je voor roereieren, meng de stukjes peperoni en mozzarella bij de eieren en laat nog 1 à 2 minuten bakken. Kies je voor de niet roerei structuur, plaats de stukjes peperoni en mozzarella op de omelet en vouw deze in twee en laat deze nog eventjes verder bakken.
Mark as complete
4.

Haal de koekenpan van het vuur en laat deze nog een minuutje afkoelen. Serveer!
Mark as complete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.