Opgeklopte feta met geroosterde aardbeien
© Opgeklopte feta met geroosterde aardbeien Image created by OpenAI’s DALL-E
Ben je op zoek naar een uniek en smakelijk aperitiefhapje om je gasten mee te verrassen? Dan is dit recept voor opgeklopte feta met geroosterde aardbeien precies wat je nodig hebt! De heerlijke combinatie van romige feta en zoete, gekarameliseerde aardbeien zorgt voor een explosie van smaken die perfect in balans zijn. Dit gerecht is niet alleen eenvoudig te bereiden, maar ook een lust voor het oog dankzij de prachtige presentatie. Ideaal voor een zomerse borrel of een feestelijke gelegenheid. Lees snel verder en ontdek hoe je dit bijzondere aperitiefhapje zelf kunt maken!
Voor dit recept heb je roomkaas nodig. Je kan gewone roomkaas gebruiken, maar als het lukt dan is de lightversie ook zeker goed genoeg.
Smakelijk!
De getoonde nutriënten hieronder zijn voor de totale bereiding van opgeklopte feta met geroosterde aardbeien (dus niet per portie). Onderstaande is goed voor een 6-tal mensen. Dit is ook voor de bereiding met gewone roomkaas (niet light). Gebruik je light, bekijk dan de nutriënten die daarin zitten. De hoeveelheden zullen minder zijn dan deze die hieronder getoond worden.
Ingredients
Adjust Servings
225 gram fetakaas | |
115 gram roomkaas ( Philadelphia of andere) | |
1 à 2 eetlepels olijfolie | |
1 eetlepel limoensap | |
peper |
Geroosterde aardbeien
400 gram verse aardbeien (zonder kroon) | |
1 eetlepel balsamicoazijn | |
1 eetlepel honing | |
peper |
Geef een reactie