Super knapperige muesli

30 min

easy

15 porties

© Photo by Ovidiu Creanga: from Pexels

Niets beter om de ochtend te starten met deze super knapperige muesli. Het is ook een hele goede basis voor verschillende varianten. Je kan de afwerking telkens anders doen met verschillende vruchten. Het geheel is gebakken, waardoor het echt knapperig is. Dat zal jou eraan herinneren dat je tijd moet nemen om te ontbijten. Dat je voorzichtig moet kauwen op jouw etenswaren. Probeer het eens uit zonder toevoegingen, met een beetje melk of yoghurt. Maar je kan het dus ook afwerken met een beetje bessen, schijfjes banaan of gestoofde appel.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
50gram tarwezemelen
150gram gerolde havermout
25 gram 'All Bran"
2 eetlepels arachideolie
250 gram notenmix

Nutritional Information

153 kcal
4 gram eiwitten
8 gram koolhydraten
9 gram vet

Directions

1.

Verwarm de oven voor op 200°C.
Mark as complete
2.

Mix de tarwezemelen, havermout, All Bran en olie samen. Spreid het geheel op een bakplaat.
Mark as complete
3.

Bak 10 à 12 minuten. Controleer regelmatig en roer er regelmatig in rond zodat het niet aanbrandt.
Mark as complete
4.

Haal het uit de oven, voeg de notenmix toe en roer nog eens goed om alles te vermengen. Verspreid alles weer gelijk over de bakplaat en bak nog 5 minuten.
Mark as complete
5.

Haal het baksel uit de oven en laat het afkoelen voor je het in een tupperware steekt. Serveer dit met melk, yoghurt of fruit…
Mark as complete

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.