Super knapperige muesli
© Photo by Ovidiu Creanga: from Pexels
Niets beter om de ochtend te starten met deze super knapperige muesli. Het is ook een hele goede basis voor verschillende varianten. Je kan de afwerking telkens anders doen met verschillende vruchten. Het geheel is gebakken, waardoor het echt knapperig is. Dat zal jou eraan herinneren dat je tijd moet nemen om te ontbijten. Dat je voorzichtig moet kauwen op jouw etenswaren. Probeer het eens uit zonder toevoegingen, met een beetje melk of yoghurt. Maar je kan het dus ook afwerken met een beetje bessen, schijfjes banaan of gestoofde appel.
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
50gram tarwezemelen | |
150gram gerolde havermout | |
25 gram 'All Bran" | |
2 eetlepels arachideolie | |
250 gram notenmix |
Nutritional Information
153
kcal
4 gram
eiwitten
8 gram
koolhydraten
9 gram
vet
Directions
1.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Mark as complete
2.
Mix de tarwezemelen, havermout, All Bran en olie samen. Spreid het geheel op een bakplaat.
Mark as complete
3.
Bak 10 à 12 minuten. Controleer regelmatig en roer er regelmatig in rond zodat het niet aanbrandt.
Mark as complete
4.
Haal het uit de oven, voeg de notenmix toe en roer nog eens goed om alles te vermengen. Verspreid alles weer gelijk over de bakplaat en bak nog 5 minuten.
Mark as complete
5.
Haal het baksel uit de oven en laat het afkoelen voor je het in een tupperware steekt. Serveer dit met melk, yoghurt of fruit…
Mark as complete
Geef een reactie